Individuele coaching

Individuele coaching

Individuele coaching is bedoeld voor een ieder die zich (verder) wil ontwikkelen en meer de regie wil voeren over zijn/haar eigen leven.

Individuele coaching staat voor het aanboren van krachtbronnen in jezelf en het verkrijgen van inzicht in je persoonlijke sterke en minder sterke punten, je eigen stijl en het benoemen van je meerwaarde. Individuele coaching vergroot de grip op je eigen handelen en je bent beter in staat je doelen te stellen en te verwezenlijken.

Je bent zoals je bent. Door je af te stemmen op de ander en je bewust te zijn van bewuste en onbewuste communicatiestijlen heb je een krachtige tool in handen om prettiger te werken, te leven en samen te werken met anderen. Het vergroten van je persoonlijke effectiviteit kun je bereiken door een, voor jou op maat gesneden traject, door middel van individuele coaching. Hierbij kan de DISC-methode toegepast worden.

Heldere tool voor inzicht in communicatiestijlen

De DISC-methode is een duidelijk instrument waarmee je inzicht krijgt in communicatiestijlen, drijfveren en kwaliteiten. Ook onderbelichte sterke kanten en verbeteringspunten komen boven water. Het helpt je om bewust te zijn van je eigen communicatiestijl en die van de ander.

Direct Rendement Individuele Coaching: