Over ons

Ünal Aktas

In mij vind je een adviseur, coach, trainer die jou in staat stelt om het beste uit jezelf te halen.

Nadat ik mijn studie International Business met succes heb afgerond, heb ik ruim 20 jaar lesgegeven als docent/coach binnen het voortgezet, het middelbaar en het hoger beroepsonderwijs. Naast het docentschap heb ik in 2005 mijn eigen coaching & consultancy bedrijf AKTraining opgezet. Vanuit mijn consultancy werkzaamheden heb ik met verschillende stakeholders aan verschillende maatschappelijke projecten gewerkt. Naast mijn praktijk AKTraining in Enschede ben ik docent/coach verbonden aan de Saxion Hogescholen. 

In 2017 augustus heb ik mijn Masteropleiding coaching aan de hogeschool Windesheim te Zwolle succesvol afgerond. In deze master lag de focus op het werken vanuit een ‘growth mindset’, waarbij je al het aanwezige potentieel van het individu vrijmaakt. Mijn uitgangspunten zijn, dat een ieder verschillende kwaliteiten heeft. Door het stellen van goede vragen als coach, kan ik ervoor zorgen dat het individu meer zelfinzicht, verantwoordelijkheid en geloof krijgt in zichzelf

IMG_9705
Rob Mortze

Rob Mortze

Ik heb ruim 25 jaar ervaring als trainer/rolspelacteur. Ik heb door het hele land via trainingsbureaus voor allerlei grote organisaties als Shell, Randstad, G4S, Rabobanken, stadsbanken, politie, lokale overheden, werkpleinen, onderwijs trainingen verzorgd over omgaan met ongewenst gedrag/grensoverschrijdend gedrag, groepsdynamiek etc. Binnen het onderwijs heb ik workshops gegeven aan leerlingen basis- voortgezet en middelbaar onderwijs over pesten, burgerschap, interculturele communicatie, discriminatie en loverboys. Daarnaast heb ik projecten opgezet in verschillende steden in Twente om mensen dichter bij elkaar te brengen. Op dit moment ben ik ook werkzaam voor Alifa, een grote welzijnsorganisatie in Enschede. Binnen Alifa begeleid ik onder andere mensen, die door wat voor omstandigheden dan ook, ver van de arbeidsmarkt af staan naar duurzaam vrijwilligerswerk.